ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΣΑΦ ΤΣΟΥΦ
Η παιδική κατασκήνωση Τσαφ Τσουφ έχοντας τεράστια εμπειρία και τις κατάλληλες υποδομές για τη φιλοξενία μικρών παιδιών, σας προσκαλεί να περάσετε την ημερήσια εκδρομή με το σχολείο σας στους χώρους της.
Η κατασκήνωση Τσαφ Τσουφ βρίσκεται στην παραλία Οφρυνίου, σε ένα κομβικό σημείο στη Β. Ελλάδα συνδέοντας χώρους σημαντικής εκπαιδευτικής σημασίας, όπως ο αρχαιολογικός χώρος και το μουσείο της Αμφίπολης, το σπήλαιο της Αλιστράτης, το σπήλαιο του Αγγίτη και ο αρχαιολογικός χώρος των Φιλίππων. Η επίσκεψη των παραπάνω χώρων θα μπορούσε να συνδυαστεί με την ημερήσια εκδρομή στην Τσαφ Τσουφ , δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική και ψυχαγωγική εμπειρία.
Στις καταπράσινες εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης, σε έναν υπέροχο και άρτια φυλασσόμενο χώρο με τη βοήθεια των έμπειρων στελεχών μας οι μικροί μαθητές μπορούν να συμμετέχουν σε οργανωμένες αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες ενώ οι δάσκαλοι και οι γονείς μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους στο κυλικείο της κατασκήνωσης.
Στο εστιατόριο της Τσαφ Τσουφ θα σερβίρεται ζεστό φαγητό από τον μάγειρα σε προσιτές τιμές, ενώ πριν την αναχώρηση του σχολείου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια ψυχαγωγική παράσταση στο θέατρο της κατασκήνωσης.
Η Τσαφ Τσουφ είναι η ιδανική λύση για να διασκεδάσουν και να παίξουν τα παιδιά με ασφάλεια αλλά και να χαλαρώσουν και να απολαύσουν μια υπέροχη, ανοιξιάτικη εκδρομή οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς.
Προτεινόμενο πρόγραμμα εκδρομής :
• Άφιξη Σχολείων
• Ξενάγηση στον χώρο / Αναφορά στους κανονισμούς
• Αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες
• Φαγητό στο εστιατόριο / πικ νικ στο ύπαιθρο
• Παιχνίδια στο θέατρο (ψυχαγωγική παράσταση)
• Αναχώρηση
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ που μπορούν τα παιδιά να συμμετέχουν :
Τοξοβολία, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, Badminton, κατασκευές με πηλό, κατασκηνωτικά παιχνίδια, πινγκ πονγκ, παιδική χαρά, χορός.
Το φαγητό στην κατασκήνωση είναι προαιρετικό και σερβίρεται στο εστιατόριο της κατασκήνωσης.
Οι επιλογές είναι οι εξής :
1η Επιλογή: Μερίδα σουβλάκια
2η Επιλογή: Burger
3η Επιλογή: Burger λαχανικών
4η Επιλογή: κοτομπουκιές (όλες οι επιλογές συνοδεύονται με ρύζι ή πατάτες τηγανιτές, σαλάτα και φρούτο).
Στην κατασκήνωση μπορούν να φιλοξενηθούν ταυτόχρονα παραπάνω από ένα σχολείο, διατηρώντας πάντα την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Η κατασκήνωση Τσαφ Τσουφ υποδέχεται τις ημερήσιες σχολικές εκδρομές την περίοδο 16/5 μέχρι 4/6. Για κρατήσεις λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος επικοινωνήστε άμεσα στο 2310 552522 (κα Μαστορίδου) ή στο info@tsaftsouf.gr
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.

Recommended Posts