Ημερολόγιο Αμαξοστοιχίας 2021

Α’περίοδος Τσαφ Τσουφ
Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Η αμαξοστοιχία ξεκίνησε και σήμερα πρωί – πρωί και παρά τη ζέστη που ήταν αισθητή από τις πρώτες πρωινές ώρες, μία μουσική δροσιά γέμισε τα βαγόνια μας. Από το ραδιόφωνο αντηχούσαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και η ομάδα ψυχαγωγίας μας ευχόταν Καλά Χριστούγεννα. Τα ξωτικά της Τσαφ Τσουφ έστησαν το μικρό τους ταχυδρομείο όπου όλα τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να στείλουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη και μικροί και μεγάλοι βγήκαν να πουν τα κάλαντα στις γειτονιές της Τσαφ Τσουφ.

Αργότερα το πρωί πήραμε πετσέτα και καπέλο, βάλαμε αντιηλιακό και ξεκινήσαμε για το πρωινό μας μπάνιο στη θάλασσα! Αφού κάναμε το μπάνιο μας, το μεσημέρι μία τεράστια μερίδα κοτόπουλο με ρύζι μας περίμενε στην τραπεζαρία. Κυριολεκτικά καταβροχθίσαμε την πρώτη μας μερίδα και οι τραπεζοκόμοι έτρεχαν να μας σερβίρουν τις δεύτερες!

Με ανυπομονησία περιμέναμε να λήξει η ώρα κοινής ησυχίας, αφού ξέραμε ότι ένα δροσερό μπουγέλο μας περίμενε στο θεατράκι.

Το βράδυ οι κοινότητες μας είχαν διαφορετική ψυχαγωγία αναλόγως με τις ηλικίες μας. Εμείς είχαμε Βραδιά ταλέντων και πολλά παιδιά μας έδειξαν πόσο όμορφα μπορούν να τραγουδήσουν, να χορέψουν, να παίξουν κάποιο μουσικό όργανο. Οι μεγαλύτεροι της κατασκήνωσης πήγαν στην παραλία και έκαναν beach party ενώ κάποια παιδιά ήταν στην πισίνα για πισίνα πάρτυ, το οποίο ανυπομονούμε κι εμείς να κάνουμε.

Αύριο άκουσα ότι θα οργανώσουμε ένα μεγάλο πανηγύρι! Κάθε μέρα κάτι διαφορετικό μας περιμένει.

Recommended Posts