Ημερολόγιο Αμαξοστοιχίας 2021

Α’περίοδος Τσαφ Τσουφ
Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Η όγδοη ημέρα της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου κύλησε στο ρυθμό προετοιμασίας του παραδοσιακού Πανηγυριού της Τσαφ Τσουφ.

Μετά την πρωινή γυμναστική στο θέατρο και το πρωινό φαγητό στο χώρο της τραπεζαρίας, κατασκηνωτές και στελέχη προετοίμασαν από το πρωί τις παρουσιάσεις των κοινοτήτων στο θέατρο ενώ τα στελέχη της κατασκήνωσης οργάνωσαν το πρόγραμμα του πανηγυριού.

Μετά τη δροσερή βουτιά στην παραλία της Τσαφ Τσουφ, οι κατασκηνωτές είχαν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά από την ομάδα των εικαστικών κάνοντας face painting, κατασκευές και παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια.

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε το Πανηγύρι της Α’ περιόδου. Ο κεντρικός διάδρομος της κατασκήνωσης γέμισε με τα χαρούμενα πρόσωπα των κατασκηνωτών, πλανόδιοι μικροπωλητές, λαχειοφόρος αγορά, μελλοντολόγοι και καλλιτέχνες παρείχαν τις υπηρεσίες τους ενώ το Πανηγύρι ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα με παραδοσιακούς χορούς στο θέατρο απ’ όλες τις κοινότητες της κατασκήνωσης.

Η ημέρα έκλεισε με τις βραδινές ψυχαγωγίες. Τα μικρότερα παιδιά της κατασκήνωσης διασκέδασαν στο pool party της κοινότητάς τους, τα μεγαλύτερα διαγωνίστηκαν σε φαγητοδρομίες στο θέατρο ενώ οι πιο μεγάλοι κατασκηνωτές μας διανυκτέρευσαν στην παραλία της κατασκήνωσης με κατασκηνωτική πυρά  και τραγούδια υπό το φως των αστεριών.

Recommended Posts